0885 437 160

За нас

Уважаеми посетители, Добре дошли на нашия сайт!

Имате ли стар прашасал албум с пожълтели черно-бели снимки от миналия век? Ако отговорът е "да", то тогава на някоя от тези снимки със сигурност е запечатан образът на Ваш роднина, който си е подпрял брадичката с лявата или дясната ръка така, че да може да се види по-добре новия му часовник. Часовниците са били символ на благополучие и просперитет, и обикновено един - закупен лично или подарък, се е ползвал през целия живот. Е, ние от "Алфа ПР" ЕООД като собственик на онлайн магазин novichasovnici.bg, също като Вас мислим, че това отдавна е отживелица!

И така както отдавна вече не лепим снимките си по албуми, а ги събираме по папки в лаптопа или компютъра, но най-вече в смартфона, така и часовниците отдавна вече са се превърнали в моден аксесоар, който се купува според случая, за който ни трябва. Ние, от "Алфа ПР" ЕООД вярваме, че повечето от Вас вече си имат поне по един часовник за деловото ежедневие, един за спорт, който да мери крачките и изгорените калории, един за официални случаи, а също и за онзи красив лилав тоалет, например. И защо да не е така, след като вече можем да си купим часовника, който ни е нужен или просто ни харесва на достъпна цена?

Водени от това убеждение, ние Ви предлагаме в онлайн магазин novichasovnici.bg  НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход часовници, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки, както и качествени реплики на някои от известните марки, на наистина достъпни цени. Ние НЕ сме официален представител на фирмите и производителите на предлаганите в този сайт продукти, но гарантираме, че са нови, практични, удобни и красиви.

Novichasovnici.bg e онлайн магазин за уникални часовници, оригинални бижута и такива с естествени полускъпоценни камъни,  както и за други ежедневно необходими продукти. Избери своя нов часовник или бижу за теб, за приятел, за любимия човек!

Желаем Ви приятно пазаруване в novichasovnici.bg !