0885 437 160

Как да поръчам?

Поръчка на продукт от novichasovnici.bg

Поръчката на часовник или друга стока от novichasovnici.bg е максимално опростена и не задължава клиента да прави регистрация в сайта или да създава потребителски профил.

1. Можете да поръчате избрания продукт директно през сайта като кликнете на бутона " поръчай". Системата ще Ви препрати към бланка, където е необходимо да напишете Вашите имена, телефон за връзка с Вас, валиден e-mail адрес и точен адрес, за да ви доставим стоката. Ако имате някакви допълнителни въпроси или допълнително описание към адреса за доставка, може да го напишете в полето "съобщение" под бланката за попълване на поръчката. След направена поръчка, нашият екип ще се свърже с Вас в най-кратък срок за получаване на потвърждение.
През сайта можете да пазарувате и като регистриран потребител.

 

2. Можете да поръчате избрания продукт чрез Е-мейл адрес. За целта трябва да опишете кой продукт точно сте избрали, и да ни предоставите Вашите имена, телефон за връзка с Вас, валиден e-mail адрес и точен адрес за доставката. Може да ни пишете на info@novichasovnici.bg

3. Можете да поръчате избрания продукт и по телефона като се обадите на номер 0885 437 160.  Поръчки по телефона се приемат само през работните дни от 10:00 до 18:00 ч. Трябва да уточните точно желания от вас продукт и да дадете необходимата лична информация за извършване на доставката.

Личните данни, които се изискват при поръчка са поверителни и ще бъдат използвани само за доставка на поръчаните от Вас стоки. Подробности можете да намерите в ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

Всички цени на продуктите в сайта са крайни. Обявените цени на стоките и транспортните разходи за доставка са единственото нещо, което ще заплатите на куриерската фирма.

Всички поръчки се доставят с опцията "Отвори преди да платиш". Това задължава клиентите внимателно да разгледат доставения от куриера продукт преди да го заплатят.


Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от стоката и да я върне в срок от 14 работни дни от датата на получаването. Продуктът трябва да не е ползван, да не е с нарушен търговски вид и да са спазени всички други условия по чл.50 от Закона за защита на потребителите. Разходите по връщането на продукта са за сметка на купувача.