0885 437 160

Декларация за поверителност

Уважаеми посетители,

Нашият сайт/онлайн магазин www.novichasovnici.bg е организиран така, че да можете да ни посещавате по всяко време в Интернет, без да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация.  За да можете лесно да намирате тази декларация, ние Ви осигуряваме достъп до нея, като я поставяме в долната част на всяка страница.

Можете да направите поръчка на избраната от вас стока и без да се регистрирате. Когато заявите желание за покупка на даден продукт, ние имаме нужда от лична информация, за да направим доставката и настоящата декларация за конфиденциалност описва събирането на данни и употребата им в такива случаи.
Настоящата декларация за конфиденциалност се отнася единствено за „Алфа ПР“ ЕООД като собственик на онлайн магазин www.novichasovnici.bg.

При поръчка на стоки от нашия сайт, Вие доброволно предоставяте определена информация и лични данни (име, адрес, телефон и e-mаil). Ние не събираме лични данни, освен ако вие не ги заявите, когато поръчвате продукти. Потребителите на този онлайн магазин са наши клиенти и ние защитаваме личните им данни. Ние поемаме отговорността да осигурим неприкосновеност на вашата лична информация. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законово-упълномощените лица.
Не е позволено непълнолетни лица да дават лични данни в сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници.


"Алфа ПР" ЕООД като собственик на онлайн магазин www.novichasovnici.bg гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и личните данни. Декларираме, че Вашите лични данни се обработват и използват от системата на нашия онлайн магазин при строго спазване на всички изисквания  на Закона за защита на личните данни.

"Алфа ПР" ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Изявлението за защита на личните данни важи за електронния магазин на „Алфа ПР“ ЕООД. Нашият сайт може да съдържа връзки към други доставчици, за които не можем да носим отговорност относно тяхната защита на личните данни. Моля, когато напускате този сайт, се информирайте относно изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.
При възникнали промени на политиката ни за защита на личните данни, те ще бъдат оповестени в нашия сайт.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Ако имате допълнителни въпроси относно личните си данни, можете да се свържете с нас през КОНТАКТИ.